martes, 31 de julio de 2012

PER MANTENIR EL CONTACTE

Hola noies i nois! aquí obro un espai per a que pogam estar en contacte pel blog. Espere que esteu passant un bon estiu tots!! una abraçada ben gran!

44 comentarios:

  1. Cristina et quedaras en el Llorens?I tambe he fet un blog:exclase.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. HOla bonico! Doncs el curs vinent si que hi serè al Llorens, així que veniu a visitar-me eh!!! ja vaig veure el teu blog nou!! està molt bé a veure si em faig usuaria!! una abraçada

    ResponderEliminar
  3. cristinaaaaaaaaaaaaaa!!! vaig al cole el dimecres 19 de setembre tinc moltes ganes de veure , el insti es molt raro pero e fet amics nous i m`han donat portatil . TE ECHO MUCHO DE MENOSSSSSSSSS!!!

    soy carmela





    besos , besos

    LA PRINCIPITA

    ResponderEliminar
  4. HOla Carmelilla!!!! Ja m'ha dit avui la Irene que em donaves records! Espero que poc a poc et vagis acostumant al canvi. Tots els canvis són durs i costen però no et desanimis!! Vale t'estare esperant el dimecres!!! Una abraçada ben grossa!!!

    Cristina

    ResponderEliminar
  5. Soc Carmela , Cristina tens que veure un video super chulo et petaras de riure es diu gangnam style es corea.

    records,

    carmela

    ResponderEliminar
  6. Cristina!!!!! quant tingui yo 18 anys seguirem en contacte???
    yo espero que siii =) el 05/10/2012 em fet un examen de matess buaaaaa espero no suspendre. El dilluns em donaran la nota ya et dire

    ResponderEliminar
  7. holaaaaaaa!!! seguirem en contacte sempre que tú vulguis!!! molts ànims amb les mates ja m'han dit que està xunga la cosa no? bueno no desanimeu tots els principis són difícils fins i tot per mi!!

    ResponderEliminar
  8. Cristina jo ho vaig fer abans i hem tret tota la clase una nota que mai habia tret un 3,75 no estic molt content potser que me apuntin a reforç ):

    ResponderEliminar
  9. CRSTINA nosaltres em fet el numero pi??
    yo crec que no ?? no??

    ResponderEliminar
  10. Yo e tret un 1,25 esque era molt dificil!!! ademas el profe no ensenya te grita es injustooooo


    carmela

    ResponderEliminar
  11. Noiets meus no us preocupeu! Els primers exams seran dificils xro pregunteu sempreee lo que no enteneu! No tingueu por de preguntar! I molts anims no desanimeu! Lluiteu i ho conseguireu!

    ResponderEliminar
  12. Cristinaa!!!!!! El dia 31/10/2012 vindre a cole a veuret i a altres profes el dia de la castanyadaa crecc bueno que desitjo veuret una altra vegada

    ResponderEliminar
  13. Hola Carmela! com va tot? Espere que molt bé, a mi parlicularment el 31 no em va gaire bé però segur que alguns profes si que hi seràn!

    ResponderEliminar
  14. cristinaaaaaaaaa!!!!!! jopeee yo et volia veuret pero bueno volia parlar amb el josep esque les mates no em van molt be perque el profe que tinc de mates ma dit que estic suspesa el trimestreee

    ResponderEliminar
  15. Aixi pim pam! no hi ha cap remei? quans exams et queden? Bo no et preocupis al primer trimestre es normal que passin aquestes coses! SOBRETOT SOBRETOTO!!!! NO DESESPERES ni et creuis que tú ets molt propensa! agafa-to com un repte i has possar colces o buscar ajuda fora de l'insti! ànims bonica!

    ResponderEliminar
  16. Holaaa Cristina l'institut em va molt bé a naturals i socials sobretot i a música he millorat molt i també he fet nous amics/es tinc ganes d'anarten a veure molts petons!!!

    Andrea

    ResponderEliminar
  17. Hola Andrea! M'en alegro molt!! a veure quan veniu a fer-nos una visita!! una abraçada molt gran.

    ResponderEliminar
  18. el profe de mates que diu la carmela a mi em cau molt be es molt simpàtic i molt graciós pero es veritat que jo també he afluixat molt

    ResponderEliminar
  19. HOLAA CRISSTINA !! el dilluns passat va ser el meu aniversari ya tic 12 anys jajaja .Com va tot ?? esperu que moolt bee os echoo afaltar a tots els profes i conpanys <3 aixo de la eso en un rollu perque es molt dificil pero lo bo es que el 30 de novembre anirme al cinema aveura amancer 2 i alomillor l'any que be em apunten al B7 per que aquet cole es mooltttttt dificil i estic molt contenta perque estarem amb el meus conpanys <3 dentre de poc anire a veuret al cole un patoo molttt gran per tots !!! <3

    ResponderEliminar
  20. Hola cristina aquest dijous no l'altre vindre a veure perque acompanyaré a la Sira a recollir a la Noa.Espero que estiguis tinc moltes ganes de veuret.

    ResponderEliminar
  21. Vale!!! Perfecte!! la NOa hem parla molt de tú!

    ResponderEliminar
  22. hola cristina el segon trimestre està sent una mica més díficil que el primer pero m'estic esforçant molt.Molts petons.

    ResponderEliminar
  23. ànims Andrea! que ja queda res per acabar el segon trimestre!! una abraçada

    ResponderEliminar
  24. Hola cristina no m'estan anan molt bé les mates.Ja tinc ganes de que s'acabi el trimestre.

    ResponderEliminar
  25. Bueno Andrea! Tú ànims i encara que hara dones un baixonet en mates no passa res. Ja remontaràs al tercer trimestre!! Una abraçada molt forta!

    ResponderEliminar
  26. La semana que tenim moltes coses que estudiar!!!Dos exàmens i un precentació oral,l'ho bó es que divendres ens anem d'excursió al palau de la música i a l'ho millor dimecres toco a la jornada de portes obertes.

    ResponderEliminar
  27. Hola soc el Alberto
    Atenció!!!
    Que estem a la recta final de 1r ESO!!!
    En d'estudiar el maxim possible.
    Ho aconseguirem!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens tota la raó Alberto! Desitge que hagi estat tota una experiéncia estar a l'institut! Encara us queden tres anyets per davant!

      Eliminar
  28. Hola Cristina fa unes semanes vaig treure un 10 a un examen de verbs de castellà on entraven el subjuntiu, l'indicatiu,l'imperatiu i les formes no personals i em va fer molta il·lusió perque es el primer deu que trec aquest curs. A més dintre de 2 semanas ens anem al treball de síntesi i tinc moltes ganes.

    ResponderEliminar
  29. Hola Cristina el meu profe de matesens ha dit que coneix al Timoteo, que es el padrí d'una de les seves filles i que es un dels seus millors amica perquè va treballar molts anys al cole.
    Estic molt contenta perquè el dia 17 es l'últim dia de classes. Aniré al festival de fi de curs.

    ResponderEliminar
  30. Hola Cristina aquest trimestre estic remontan mates. M'estan anant una mica més bé.

    ResponderEliminar
  31. M'en alegre molt Andrea! Ens veiem al festival o si vens algún dia a per la Noa! Una abraçada ben forta i ànims que ja s'acaba primer de l'ESO.

    ResponderEliminar
  32. Hola Cristina dilluns de la semana que ve acaben l'institut ja tinc moltes ganes!!!!!

    ResponderEliminar
  33. Cristina fa una setmana que vaig fer l'examen de mates, i si suspenia faria recuperació completa per una normativa i al final ho he aprovat amb un 6,9, estic molt content perque totes les notes estan molt bé :)
    PD: El timoteo es jubila??

    ResponderEliminar
  34. Bua migue! Moltes felicitats! Ara t'has de pasar un bon estiu!
    Si, aquest ha estat l'ultim any per Timoteo!

    ResponderEliminar
  35. Per fii estem de vacances!! Tinc ganes de que arribi sant joan :-D

    ResponderEliminar
  36. Hola Cristina ja portem unes quantes setmanes de classe i les mates m'estan anant bastant bé de moment he aprovat tots els examen que hem fet i vaig fer un treball del nombre pi amb una amiga i hem tret un 10. Estic molt contenta. Haver quan puc anar al cole.

    ResponderEliminar
  37. Quina bona noticia!!! m'alegre molt Andrea!! ara ja ho tens per la mà!!! una abraçada molt gran!!!

    ResponderEliminar
  38. Hola Cristina el trimestre passat vaig treure un 7 a mates i aquest segurament també. Haver quan puc anar al cole i ens veiem.

    ResponderEliminar
  39. Me'n alegro molt bonica!!! Ets una crack!!

    ResponderEliminar